Hola, em dic Eloisa, i sóc psicopedagoga.

Algunes dades sobre la meva formació

– Llicenciada en Psicopedagogia. Universitat Oberta de Catalunya.
– Master en Psicologia Clínica Infanto-Juvenil. AEPCCC Asociación Española de Psicologia Clínico Conductiva Conductual i Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.
– Master en Gestió i Resolució de Conflictes: Mediació. IL3 Institut de Formació Continua. Universitat de Barcelona.
– Curs d’Avaluació i intervenció no farmacològica en Alzheimer i altres demències. Centro de Intervención Clínico y Social.
– Jornades del grup de mediació familiar e-Catalunya. Centre d’Estudis jurídics i Formació Especialitzada de la Generalitat de Catalunya.
– Seminari “Ponts i fronteres entre la mediació i la teràpia familiar. Sara Cobb”. Societat Catalana de Teràpia familiar de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.
– Jornades de Mediació Escolar. Acord, Servei de Mediació i el Centre Pau i Treva de la Fundació Pere Tarrés.

Què esperar de mi

La missió del meu exercici professional és la d’oferir una atenció adequada a la particularitat del teu fill o filla. Entendre el que li succeeix valorant els seus punts febles i les seves fortaleses, per poder planificar una intervenció re-educadora adient que l’ajudi a superar les dificultats. La meva manera de treballar comporta la implicació de la família en el procés, amb la qual cosa també haureu d’estar disposats a participar en les orientacions re-educadores quan siguin necessàries. No oblideu que sou els referents i els acompanyants dels vostres fills i filles en el seu creixement personal, tan a nivell intelectual, com afectiu i social.
La meva passió sempre ha estat educar i aprendre i, com a conseqüència ajudar a altres persones a educar i aprendre. Són unes premisses que em porten a treballar per desenvolupar el màxim del potencial de les persones; cal tenir cura de facilitar els recursos necessaris perquè aflueixin les capacitats que tots tenim. Aquestes no seran en tots nosaltres, ni les mateixes, ni estaran al mateix nivell, però si aconseguim nodrir-les per aconseguir trobar-nos satisfets, guanyarem la confiança suficient per creure en nosaltres mateixos.
Us faig esment d’unes paraules d’en Bruno Bettelheim que sempre m’han inspirat: “La finalitat de l’educació dels nostres infants és permetre, primer, que descubrixin qui volen ser i, després, que siguin unes persones satisfetes de si mateixes i de la seva manera de viure”

Et pots posar en contacte amb mi des de eloisa@sandragrpicologia.com, per 660 087 514 o a través d’aquest formulari

[contact-form-7 404 "Not Found"]
sandragrEloisa Moreno Fenoy